Δεν πρόλαβε να μπει το 2019 και οι ατζέντες βγήκαν στο τραπέζι και το ένα brainstorming διαδέχτηκε το άλλο.

Ναι, η φετινή θα είναι μια πολύ δραστήρια χρονιά για το The Pop Up Project που ενώ θα μπορούσε να έχει μεγαλώσει απότομα μετά την ομολουγουμένως μεγάλη επιτυχία των events του, προτίμησε να πορευθεί με σταθερά και καλά μελετημένα βήματα, με στόχο η επιτυχίες του να είναι ουσιαστικές τόσο για τη διοργάνωση, όσο και για όλους τους σχεδιαστές που το τίμησαν ξανά και ξανά με την εμπιστοσύνη τους.

Mε μεγάλη χαρά λοιπόν, σας παρουσιάζουμε μια μικρή σύνοψη του τι ετοιμάζουμε για την ανοιξιάτικη/ καλοκαιρινή σεζόν:

The Pop Up Project @ Φουγάρο
18-20 Απριλίου 2019

Μια εβδομάδα πριν από το Πάσχα, υποδεχόμαστε το κοινό μας στον υψηλής αισθητικής χώρο τέχνης “Φουγάρο” στην Κηφισιά, για ένα διαφορετικό, μοναδικά στημένο event, με φόντο μοναδικά έργα τέχνης από διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες.  Το Pop Up Project ουσιαστικά “εγκαινιάζει” τον υπέροχο αυτό χώρο, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του για συνεργασίες με χώρους που αντιπροσωπεύουν την υψηλή αισθητική της διοργάνωσης.

Τhe Pop Up Project Beach edition @ Blender Gallery
31 Mαϊου – 2 Ιουνίου 2019

Το απόλυτο καλοκαιρινό event στα Νότια Προάστεια  με συλλογές beachwear και καλοκαιρινά vibes. Για να δηλώσετε συμμετοχή, απαραίτητη προϋπόθεση η συλλογή σας να εντάσσεται στην κατηγορία “beachwear” ή “resortwear”.

Τhe Pop Up Project @ Goulandris Museum
7 & 8 Ιουνίου 2019

Το μεγαλύτερο Pop Up Project της σεζόν που έχει γίνει θεσμός, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά.

Τhe Pop Up Project goes to Thessaloniki
26 & 27 Ιουνίου 2019

Μας το ζητήσατε, το κάνουμε! Το Pop Up Project πάει επιτέλους στη Θεσσαλονίκη για ένα shopping event που θα γίνει talk of the town. Αγαπημένοι σχεδιαστές της διοργάνωσης ταξιδεύουν για δύο ημέρες στη συμπρωτεύουσα για να παρουσιάσουν τις συλλογές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλωσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@thepopupproject.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας αναγράφοντας το brand και το website σας.